ÖPPETTIDER sommaren 2023 - Vi har semesterstängt i vår butik och för utleveranser från fabrik under vecka 28 t o m vecka 31. Beställningar gjorda efter kl 10:00 fredag den 7/7 beräknas levereras först under vecka 32. Vi öppnar upp igen den 7/8.

BS Kemi söker fler Utesäljare!

Utesäljare till GÄVLE och KARLSTAD

BS Kemi befinner sig i en spännande och stark expansionsfas och därav söker två utesäljare för att i huvudsak driva försäljningsarbetet framåt genom att utveckla och etablera affärerna i regionen runtomkring GÄVLE eller KARLSTAD. Är du naturlig duktig på att bygga långsiktiga relationer, utföra behovsanalys, förhandlingar och har förmågan att kartlägga marknaden för att se vart potentialen finns? Är du dessutom en fordonsintresserad person som är mån av att hålla dina fordon rena? Är du i sådana fall redo att anta utmaningen att bidra till att BS Kemi tar sig till nästa nivå inom marknaden för rengörings- och underhållsprodukter? Då finns här ett spännande jobb att söka! 

Ansvarsområde:

I rollen som nordisk säljare kommer du att ta ansvar för att driva försäljningen inom din region. Det kommer att krävas gediget engagemang och nyfikenhet för att kartlägga marknaden då det finns stor potential att växa. Kundkontakter, kundbesök, förhandlingar och alla dess processteg är din vardag och till hjälp finns säljkollegor och andra avdelningar som stöttar upp på olika sätt, men du är den som driver försäljningen i din region.

I ditt ansvarsområde ingår bla följande: 

  • Bearbetning och uppföljning utav kunder på̊ ditt tilldelade distrikt.
  • Budgetansvar enligt individuellt satta budget
  • Identifiera och skapa affärer på befintliga och nya kunder
  • Kundernas behov och erbjuda dem de bästa lösningarna
  • Dela ut och ev. demonstrera varuprover ute hos kunder. Utbilda kunderna i våra produkter
  • Planera dagens körning på ett så kostnadsvänligt och miljövänligt sätt som möjligt.
  • Vara uppmärksam gällande nya trender/produkter ute på marknaden.

Arbetstider:

Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå ifrån ditt hemmakontor ca 5 mil från Karlstad / Gävle. Du är ute på fältet minst 4,5 dagar av 5 dagar /vecka. Tjänstebil, mobiltelefon samt surfplatta ingår. 

Kvalifikationer:

För tjänsten ser vi att du har god branschkännedom inom fordonsvård samt minst 5 års erfarenhet av motsvarande försäljningsarbete med dokumenterade meriter från tidigare anställningar. Du har en stor social kompetens, Du har mycket god erfarenhet av att arbeta med kalkyler och är obehindrad i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Några av de viktigaste parametrarna för att lyckas i rollen är att du är trivs i sociala sammanhang, nyfiken, disciplinerad, självgående, strukturerad samt målmedmedveten. Du har en god kommunikativ och konsultativ förmåga i samtal med både kund och kollegor, där du på ett rakt och konstruktivt sätt förmedlar och tar till dig information. För att trivas i rollen och på företaget tror vi att du ständigt vill utmana dig själv och hela tiden vill bli en bättre version av den du var igår!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Information och ansökan:

Skicka in din ansökan senast den 2020-10-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Ansökan sker endast via mail: jobb@staging.bskemi.se

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr