ÖPPETTIDER sommaren 2023 - Vi har semesterstängt i vår butik och för utleveranser från fabrik under vecka 28 t o m vecka 31. Beställningar gjorda efter kl 10:00 fredag den 7/7 beräknas levereras först under vecka 32. Vi öppnar upp igen den 7/8.

Om oss

BS Kemi är ett svenskt företag grundat 1995. Vi utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa rengörings- och underhållskemikalier samt tillhandahåller förbrukningsvaror för professionella verksamheter främst inom fordonsbranschen, industrin samt vård & omsorg. 

Vi har fokus på hög service, kvalité, kunskap och snabba samt säkra leveranser. För att göra våra kunder nöjda har vi ett erfaret och engagerat team såväl inom försäljning, produktutveckling samt logistik och produktion. Som producent har BS Kemi är en pålitlig process och kvalité i varje steg av avgörande betydelse och vår verksamhet är certifierad enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Under 2023 har BS Kemi gått samman med Havoline Kemi, grundat 1935. Tillsammans förstärker vi nu ytterligare erbjudandet till våra kunder med välkända kvalitetsprodukter inom kemi och förbrukningsartiklar till professionella användare inom industri, fordonsvård, lokalvård och omsorg. Vi breddar därmed vårt produktsortiment med flera starka och välkända varumärken såsom Havoline-X, Städax Professional, och Perfect.

Om ossOm ossOm ossOm oss Om oss

Kombinationen av en modern, miljöanpassad och ändamålsenlig fabriksanläggning, välutbildad personal och pålitliga, kvalitetssäkrade processer är en garant för produkter som gör vårt erbjudande till våra kunder extra intressant. Utöver vårt eget produktsortiment erbjuder vi även lösningar inom legotillverkning och private label.

Vi vill vara kundens samarbetspartner för smidiga helhetslösningar inom kemikalier och förbrukningsartiklar.


Välkommen som kund till oss på BS KEMI.

En modern och miljöanpassad produktionsanläggning.

2012 invigdes den nya fabriken i Jordbro. En toppmodern fabrik på 3000 kvm, som i förebyggande syfte, byggdes för att ge företaget möjligheten och förutsättningen för fortsatt stark tillväxt och utveckling. Under 2021 investerade vi i en solcellsanläggning på vårt fabrikstak för att öka självförsörjandet genom ren solenergi i linje med vår vision mot en hållbar framtid.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr