Torsdag  30/9 och fredag 1/10 har butiken stängt och inga leveranser går från fabriken.

Nyhetsbrev April – BS Kemi ställer om och hjälper till!

Den här våren blev inte som någon tänkt sig, men trots det så står BS kemi stadigt i stormen. Genom flexibilitet, mångårig erfarenhet och egen produktion har vi kunnat ställa om produktionen för att erbjuda kunderna det som efterfrågas i dessa tider.

Efter beslut om dispens från Kemikalieinspektionen, har vi sedan i april kunnat producera och sälja Handsprit – Desi Hand och Desinfektionsmedel – Desi Yta, två produkter som uppskattats enormt mycket av våra kunder.

Några glädjande nyheter mitt i krisen är bl.a:

– Göteborg stad var i stort behov av handsprit med kort varsel. Fabriken ställde om och inom loppet av 2 dagar gick det iväg ca 3600 liter handsprit. Det kallar vi teamwork!

– Som alla vet har sjukvården varit i stort behov av bl.a. skyddsutrustning. Under april månad har vi skänkt 30 000 par skyddshandskar till Karolinska och S:t Görans sjukhus i Stockholm. Vilken härlig känsla att kunna hjälpa till så våra hjältar i sjukvården kan fortsätta sitt fantastiska jobb

På detta sätt har vi kunnat hjälpa både nya och gamla kunder under en svår tid. Många nya relationer har byggts och vi är glada att vi kunnat finnas där när det krisat på så många håll.

Är du i behov av handsprit, ytdesinfektion eller någon annan produkt under dessa tider?

Kontakta oss antingen via telefon: 08504103 80 alternativt mejla till order@staging.bskemi.se

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr