Öppettider Jul och Nyår: Butiken och webbutiken har stängt från den 23/12-3/1 Sista leveranserna går ut från fabrik den 21/12.

Hur kan vi enkelt visa hur våra produkter fungerar?

Det är en sak att ha hög kvalitet på produkterna, och en annan att använda dessa rätt för att få bästa möjliga resultat. Därför har BS Kemi nu börjat göra produktfilmer för att på ett enkelt sätt förklara hur våra produkter fungerar och hur de ska användas för bästa möjliga resultat.

Vi drog igång detta arbete i februari. Vi tog  med oss filmaren och fotografen David Axelsson ut till vår kund Swerock i Rosersberg. Deras miljöanpassade betongbilar var perfekt rekvisita för att få fram budskapet hur vår Formolja VEG fungerar som var en av många produkter vi hann filma den här dagen.  

Med drönare flygandes över området fick vi fina överblicksbilder och Petter Westerblad, en av BS Kemi´s säljare i Stockholm visade hur man stegvis använder våra produkter som Maxett Plus, Wheel Wash m.fl.  Nu var första steget klart och en dag filmmaterial fanns klart för klippning och redigering. Sakta men säkert började BS Kemi´s första produktfilmer ta form.

Se resultaten!

Kom gärna med feedback på våra produktfilmer och förslag på andra sätt vi kan visa upp våra produkter på! Genom filmer, produktblad eller demonstration ute hos dig som kund? Kontakta mig på veronica.torgen@staging.bskemi.se för att komma med dina förslag!


Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr