ÖPPETTIDER sommaren 2023 - Vi har semesterstängt i vår butik och för utleveranser från fabrik under vecka 28 t o m vecka 31. Beställningar gjorda efter kl 10:00 fredag den 7/7 beräknas levereras först under vecka 32. Vi öppnar upp igen den 7/8.

Teambildning ute till havs – en dag när adrenalinet fick pumpa!

Team aktivitet 6 mars

Vad kan få ett gäng att känna samröre och gemenskap en vårdag i mars? Kanske en ribbåtstur ute till havs när solen skiner och vinden viner av  60 knop.

Almåsa Havshotell hade bjudit på god mat, utomordentlig service och en otroligt vacker vy över Stockholms södra skärgård från konferensrummet. 2 dagar med diskussioner, målsättningar, grupparbeten och idékläckningar var det dags att ta oss ut i naturen och ge denna konferens en sista touch.

I samarbete med ÖppetHav gav vi oss ut på en ribbåtstur med klarblå himmel och strålande sol. Picknick korgen fylld till bredden av nybakade muffins och rykande hett kaffe drog vi iväg över Landfjärden.

Ett mycket nöjt gäng med vindpinade kinder steg i land ett par timmar efteråt. Laddade inför kommande utmaningar. Med 25 års erfarenhet och en otrolig massa kunskap skall vi fortsätta utvecklas och inspirera varandra att fortsätta växa. Siktet att fortsätta vara en given kemleverantör åt våra kunder, nya som gamla.

Håll utkik på vår hemsida www.bskemi.se där kommer alla nyheter och spännande händelser under året finnas. Prenumerera på nyhetsbrev? Gå in på hemsidan och anmäl dig.

Teambildning ute till havs – en dag när adrenalinet fick pumpa!

År 2020 here we come!

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr